Hem » Konditionsträning » Kondition » Crosstrainer » Crosstrainer Titan Life C80 pro

Crosstrainer Titan Life C80 pro

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
15,999,00 SEK Ord. Pris (18,999,00 SEK)

Beskrivning

Framhjulsdriven Crosstrainer i en kvalitet som inte setts tidigare i detta segment. Justerbar steghöjd och anslutning till Zwift träningsplattform med tillgång till mer än 120 olika träningsvägar. Denna crosstrainer är till dig som vill ha utrustning av bästa kvalitet, oavsett om behovet är för maximal träning för flera användare eller för den extremt krävande idrottaren.

Den justerbara steghöjden kan enkelt justeras och därmed förändras också belastningen, vilket gör träningen ännu mer mångsidig och krävande.

Stora fotpedaler, mjuka nylonhjul som glider i en precisionsskena, breda och kraftfulla armar med ergonomiskt formade handtag ger ett solid intryck och ökar komforten avsevärt. Alla rörliga delar har sitt eget kullager, vilket gör hela Cross-upplevelsen bekväm och tyst. Den överdimensionerade pedalarmen är monterad på en vev med ett kraftfullt 4-punktssystem, vilket säkerställer att kraftöverföringen sker direkt och samtidigt ger en mycket stor lastkapacitet.

Motståndet justeras elektroniskt och i nivåer från 1-32. Hjärtfrekvensen kan mätas trådlöst. TITAN LIFE Crosstrainer C80 pro mäter Watt och kadens, så du har alla viktiga träningsdata tillgängliga för att kunna optimera din träning.

Med inbyggd Bluetooth och anslutning till Zwifts träningsplattform är det möjligt att tetsa alla de klassiska loppen samt ett antal nya rutter. Det kan göras ensamt eller med andra ivrig entusiaster. Med en direkt integration mellan Zwift och C80 Pro Crosstrainer justeras belastningen automatiskt efter den miljö du tränar i.

Produktspecifikation
Mått: 165 x 63 x 170 cm (L x B x H)
Vikt: 112 kg
Svänghjul: 9,2 kg
Steglängd: 51 cm
Display: Tid, hastighet, kadens, distans, kalorier, puls, återhämtning, watt
Program: 12 st
Motstånd: Magnetmotstånd
Motståndsnivåer:    32 nivåer
Puls: Trådlös pulsmätning och handpulssensor i handtagen
Bluetooth: Ja
Användarvikt: Max 150 kg
Nätström: Ja
Övrigt: Transporthjul
  Flaskhållare

Specifikationer

Artikelnamn: Crosstrainer Titan Life C80 pro
Artnr: 270-200055

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om